mandag, februar 22, 2010

Lillebror


Lillebror er en skøn dreng! Han pludrer og ler meget og han vil gerne bevæge sig. Nu er han begyndt at hive sig op i strakte arme, når han ligger på maven. Man kan også hive ham op og stå på benene når han ligger på ryggen. Det er morsomt.

Det er også morsomt at lave meget høje lyde og når mor vipper hovedet fra side til side.

Lillebror elsker mad. Men mest grød. Grøntsagsmos har ikke rigtig været et hit endnu. Han kunne kun lide det en dag jeg lod ham smage noget til os andre. (Dvs med komælk og salt = forbudt-forbudt). Det elskede han. Det jeg laver til ham er en anden historie. Men grød er et hit, både købegrøden med rismel og den hjemmelavede med boghvedemel.

Han har et skønt temperament. Kan da godt skrige og græde men gør det kun sjældent. Han finder sig i det meste og så længe mor er inden for rækkevidde, så tager han det meste med godt humør.

Og så har det lille pus fået skoldkopper. Det var heldigvis et mildt forløb og de er på retur nu. Så har han da haft det.

Han gør mig helt varm indvendig når han sender mig et dejligt smil. Hjælp hvor jeg smelter. Se selv.

5 Comments:

At 4:06 PM, Blogger Diana said...

Årh en rigtig charmebøf! Tror han smelter mange hjerter (ikke kun mors).

 
At 9:45 AM, Anonymous Anonym said...

Kære Solsikke

Uvist af hvilke årsager slog jeg i dag et smut omkring blog-land for første gang i 1000 år - og hvor skønt at blive mødt at sådan en dejlig dreng på din blog. Tillykke med ham!

Er selv på barsel med min fire måneder gamle søn, så vi er også blevet fire her i familien. Tænk, hvis man havde vidst det dengang kanyler og kitler og manglende streger på graviditetstests var en del af hverdagen. :-)

KH Frøkenhat

 
At 9:26 PM, Blogger LOK said...

Jeg er også smeltet ;) Hvor er han da bare skøn!!

 
At 6:09 PM, Anonymous Anonym said...

Hvor er han dejlig Solsikke! KH Betty

 
At 12:57 PM, Blogger Diana said...

Hvordan står det til med lillebror? Håber I har det godt!

 

Send en kommentar

<< Home