fredag, juli 27, 2007

Junior 8 måneder


Og sikke det går. Han pisker rundt i hele huset, og alt det som vi troede var fint babysikkert viser sig at være mindre sikkert. F.eks. kan han mave sig ind under vores skænk og slå hovedet op i den. Så man må virkelig være over ham nu.


Til gengæld er han bare sjov. Han kan stå op af en radiator, et stoleben eller ryggen på sofaen i laaaang tid, og kigger omkring sig for at se om vi allesammen kan se hvor dygtig han er. Når han ved, at han har ALLES opmærksomhed, så griner han over hele femøren.


Han kan mave sig fremad - hurtigt hvis der er noget spændende/forbudt lige fremme. Og kravle baglæns. Han kan sætte sig op fra mavelejet og elsker at lege med sin bold eller sine stabelkasser.


På den mindre positive side er min lille tillidsfulde dreng ved at blive meget mere morsyg. Jeg kan ikke gå langt væk fra ham i mere end ganske få sekunder før han begynder at pive. Det er ganske rørende at det mest er forældrene der dur nu, men samtidig lidt ærgeligt, når nu vi er så tætte på vuggestuestart. Jeg havde håbet, at han stadig var helt tillidsfuld, når det skulle starte. Men det går nok. Vi har lang tid til indkøring, og den seneste gang vi havde gæster var han også smil fra start af. De andre gange var han lige vågnet og var lang tid om at ville have dem tæt på. Han skal nok blive glad for alle, og grine og lege med dem, men der går noget længere tid nu.

Nu er han vist ved at vågne, så det blev lidt kortere end tiltænkt...

Etiketter:

6 Comments:

At 10:46 AM, Blogger Buddhababy said...

Tillykke med junior. Han er da for laber.

 
At 8:42 PM, Blogger Frøkenhat said...

Jeg har vist sagt det før, men det er nu en skøn knægt, du har dig... Lyder hyggeligt med sådan en aktiv fyr.

 
At 10:22 AM, Blogger Solsikke said...

Tak for det! Ja han er en utrolig dejlig knægt. I morges sov han til 7:40 og var super glad og hyggelig lige til han gik i brædderne klokken 10.

 
At 9:43 PM, Blogger LOK said...

Eiiij hvor er han bare dejlig Solsikke!!

 
At 10:40 AM, Blogger Signe og Jan said...

Han er så sød

 
At 8:06 PM, Anonymous Anonym said...

For dælen hvor en skøn lille fyr!

 

Send en kommentar

<< Home